Stadionul din Târgu Jiu nu a fost cu noroc pentru FCU Craiova

Meciul dintre FC U Craiova şi Petrolul Ploiești, primul pe care oltenii din Bănie îl joacă la Târgu Jiu, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1. A fost o victorie obținută la limită de elevii lui Nae Constantin, după ce oltenii au atacat în valuri tot meciul!

Stadionul din Târgu Jiu nu le-a purtat noroc celor de la FCU Craiova. Petrolul Ploiești a învins-o pe Craiova în etapa a 6-a din Superliga, în deplasare, cu scorul de 1-0. Jair a înscris unicul gol al meciului din lovitură liberă, în minutul 45+2, după ce a transformat excelent faza fixă, în vinclul porții lui Popa. Deși oltenii au atacat în valuri pe toată durata meciului, găzarii au reușit să obțină succesul și urcă până pe locul 2 în clasament.

Marius Croitoru a oferit o declarație fabuloasă la finalul jocului de la Târgu Jiu. Antrenorul de la FC U Craiova a descris în mod metaforic partida de la Târgu Jiu, pe care a numit-o „moartea fotbalului în mai multe acte”. Vizibil afectat de nereușita elevilor săi, care au dominat autoritar meciul de la un capăt la celălalt, tehnicianul din Bănie i-a acuzat pe „găzari” pentru felul în care au ales să se bucure la final.

Croitoru a condamnat atât jocul, cât și atitudinea celor de la Petrolul, și a precizat că ar prefera să piardă un meci decât să câștige de o asemenea manieră.”Nu pot să-mi găsesc cuvintele după un asemenea meci, o operă: moartea fotbalului în mai multe acte. Singurul vinovat în primul rând sunt eu, pentru că nu am câștigat. O echipă nu a jucat nimic, pleacă de aici cu victorie cu un singur șut pe poartă. Am mai văzut echipe care au ținut-o așa, poate un an de zile, dar al doilea an a fost mai nasol. Bravo lor, au știut pentru ce au venit, nu știu dacă pentru un gol din lovitură liberă, dar ăsta e fotbalul, din punctul meu de vedere fotbalul a pierdut. Ei au încercat să facă ceea ce le-am spus, nu este vina lor, se întâmplă în fotbal. Ce să analizezi la asemenea meci, nu ai ce să analizezi. E greu să găsesc un vinovat, nu sunt băieții. O atmosferă frumoasă, ne-am simțit ca la noi la Craiova, mi-aș fi dorit să încep aici cu dreptul, dar nu avem ce să facem, suntem obligați să mergem la UTA să câștigăm. Suntem o echipă mare, echipă bună, cu multe atuuri ca să câștigăm”.

Vizualizări: 1,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: