FCU Craiova a terminat meciul de la Târgu Jiu în zece oameni

Partida dintre FC U Craiova și Sepsi, disputată marţi seară la Târgu Jiu, şi încheiată cu victoria oltenilor, scor 1-0, a avut nevoie de mai multe ori de sistemul VAR. La final antrenorul Marius Croitoru a ieșit la atac, după ce sistemul de arbitraj video a provocat noi controverse.

Antrenorul formației din Bănie a tunat că VAR-ul, în actuala lui formă din Superliga, mai mult încurcă, drept dovadă numeroasele greșeli comise în acest debut de sezon, dar și momentele în care jocul a suferit întreruperi chiar și de 10 minute. Croitoru și-a exprimat dezamăgirea pe această speță și acuză responsabilii cu actualul sistem că în România este cel mai slab VAR. „Am văzut și azi un gol, incredibil, am așteptat cu toții acest sistem și din păcate mai rău ne încurcă, nu ne ajută cu nimic, din punctul meu de vedere. Urlam toată ziua la televizor, toți oamenii de fotbal, uitați că a venit VAR-ul și iată că nu ne ajută. Nu știu cine e de vină, dar uite că avem cel mai slab VAR”, a spus după meciul de la Târgu Jiu antrenorul oltenilor cărora le-a fost anulat un gol în prima repriză. Timp de câteva minute meciul a fost întrerupt pentru analiza VAR a golului şi s-a decis că golul Craiovei a fost înscris din poziţie neregulamentară.

Pe final de meci FCU Craiova a jucat în zece oameni după ce Sekou Sidibe a fost eliminat în minutul 69, când a încasat al doilea cartonaș galben pentru o intrare cu talpa asupra lui Marius Ștefănescu.

Vizualizări: 981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: