Felicitat la primar la împlinirea vârstei de 100 de ani

Moment plin de emoție astăzi, în gospodăria unui localnic din comuna gorjeană Câlnic. La împlinirea vârstei de 100 de ani, Aurel Ciocârlie a fost felicitat de primarul din comună, Dumitru Vulpe, și a primit din partea autorităților locale un tort și o diplomă de excelență.

Aurel Ciocârlie este născut și crescut în comuna Câlnic și se numără printre oamenii respectați de întreaga comunitate.

Astăzi a împlinit un secol de viață, iar primarul din localitate, Dumitru Vulpe, i-a fost alături. ”Am avut privilegiul de a-i fi alături domnului Ciocârlie Aurel la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Domnul Ciocârlie Aurel este veteran de război, un om ce și-a pus viața în slujba țării, un om de aleasă omenie, un om respectat de întreaga comunitate în care trăiește. Sunt onorat că i-am putut fi alături în această zi și că l-am putut sărbători și îl rog pe Bunul Dumnezeu să îl țină sănătos să îl putem sărbători mulți ani și de acum înainte” a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Pe lângă urările de bine primite din partea autorităților locale, Aurel Ciocârlie a primit un tort și o diplomă de excelență. ”La mulți ani, domnul Ciocârlie! Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și zile senine și binecuvântate alături de toți oamenii dragi! Mă înclin cu respect și vă spun din tot sufletul că vă prețuim și că sunteți un exemplu demn de urmat atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare”, este urarea primarului Dumitru Vulpe.

Vizualizări: 2,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: