Festivalul Berii, „udat” doar cu muzică populară

Târgujienii vor petrece în perioada 18-26 august, de Festivalul Berii. Manifestările vor avea loc pe Insuliţa Jiului, acolo unde s-au desfăşurat şi în ultimii ani, chiar dacă cetăţenii din zonă au solicitat mutarea petrecerii din cauza zgomotului şi a mirosului de fum de grătar.

Evenimentul este organizat de firma târgujiană Dog Music BPM SRL, care s-a ocupat şi de manifestările de Zilele Municipiului, fiind contractată de Primăria Târgu Jiu în urma unei licitaţii care a avut loc în luna mai a acestui an. Organizatorul a făcut public programul manifestărilor din care reiese că vor avea loc doar spectacolele folclorice.

Joi, 23 august, va fi un spectacol de muzică populară al Ansamblului Folcloric „Cheile Olteţului” din Polovragi. De asemenea, va mai cânta şi Antonia Stoian, finalista concursului Next Star, Orchestra Generali şi solistul Cristian Bănăţeanu. Spectacolele de muzică populară vor avea loc şi vineri, 24 august. Atunci vor urca pe scenă artiştii Ansamblului „Brâul” de la Poiana-Bustuchin, Orchestra Lăutarii Gorjului şi artiştii Dumitru Vasilescu, Emil Badea, Nicu Fîciu, Eugenia Filip şi Marcela Fota.

La ediţia din acest an a Festivalului Berii va poposi Caravana Racilor. În perioada 23-26 august, târgujienii vor putea degusta o gamă largă de preparate din raci şi fructe de mare.

Vizualizări: 2,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: