Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță debutează în film. Va juca în comedia „Tati part-time”!

Fiica vedetelor Anda și Cătălin Măruță devine deja vedetă de film și va juca rolul principal în comedia „Tati part-time”. Producția va avea premiera în cinematografe anul viitor. 

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, BRomania a vorbit despre noul lui film, al cărui scenariu e scris de el, alături de Letiţia Roşculeţ.

Comedia românească „Tati part-time” urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată a finei lui, Maya, rol jucat de Eva Măruță. Filmul reprezintă debutul cinematografic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și Matei Dima, cunoscut drept BRomania.

Filmul „Tati part-time” va avea premiera în cinematografe la începutul anului următor.

„Filmul urmăreşte povestea lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat inteligent, dar delăsător, care trebuie să rezolve un caz foarte important la muncă, altfel este dat afară de şeful lui (George Ivaşcu). În săptămâna în care este mai ocupat se trezește la uşă cu fina lui, Maya (Eva Măruţă), o fetiţă drăgălaşă şi mult prea matură pentru vârsta ei. Visul Mayei de a ajunge cântăreaţă şi cel al lui Iustin de a nu fi dat afară sunt premisele care îi aruncă pe protagoniştii noștri într-o călătorie plină de comedie, la finalul căreia învaţă unul de la celălalt atât lucruri despre ei, cât şi despre celălalt. Este un film curat, dar făcut special pentru părinţi”, a declarat BRomania.

Întrebat cum a ales-o pe Eva Măruță pentru această comedie, el a explicat: „Am urmărit-o de ceva timp în social media şi am avut plăcerea să o cunosc şi în realitate. Este o fetiţă deosebită, inteligentă şi foarte bine educată. După ce am făcut nişte probe cu ea, ne-am dat seama toţi că este persoana potrivită să o joace pe Maya”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: