Mircea Radu revine în televiziune cu un nou format de emisiune!

Unul din cei mai iubiți prezentatori TV în anii trecuți, Mircea Radu, revine în televiziune. Postul TV neaşteptat pe care va apărea îndrăgitul moderator este Metropola TV.

După o lungă perioadă de timp în care îndrăgitul prezentator TV nu a mai avut niciun proiect important, în aceste zile și-a surprins fanii, mai ales pe cel din rândul doamnelor și domnișoarelor, cu anunțul revenirii sale la TV.

Conform anunțului inedit făcut de vedeta TV, se lansează un nou proiect media, intitulat ”Noi, românii”, iar conform producătorilor, filmările au început deja.

Aflat în orașul dragostei și cu Turnul Eiffel în spate, Mircea Radu își anunță fanii despre noul său proiect: ”Salut, sunt Mircea Radu, și de azi sunt pe TikTok! Urmărește-mă! am un proiect nou, împreună vom vedea locuri frumoase și vom întâlni oameni de la care avem ce învăța. Mâine (n.r. 30 august), îți voi spune mai multe. Ai încredere în mine!”.

”Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a declarat Mircea Radu, conform comunicatului transmis de acesta.

De altfel, reprezentanții Metropola TV au emis comunicatul prin care se adeverește revenirea acestuia pe micile ecrane: ”Mircea Radu s-a întors în televiziune și a anunțat astăzi, oficial, că a intrat în echipa Metropola TV.

Vedeta de televiziune este una dintre cele mai apreciate prezențe media din România, programele pe care le-a realizat au stabilit recorduri de audiență nu tocmai ușor de egalat”, au precizat reprezentanții Metropola TV.

Reamintim că Mircea Radu s-a născut pe 15 noiembrie 1968 în Bucureşti şi este absolvent al Facultăţii de Inginerile a Instalaţiilor din Bucureşti.

Pasionat fiind de radio și televiziune, s-a angajat, în 1990, ca și reporter şi prezentator, şi a continuat studiile în jurnalism. În 1996, a absolvit Missouri School of Journalism din SUA, iar în 1998 BBC School of Journalism.

A debutat în televiziune ca și prezentator de știri, însă succesul absolut l-a obținut prezentând formatul ”Din dragoste”, show TV urmărit de milioane de români din țară, dar și din străinătate, iar în 2016 a publicat volumul de proze scurte, ”Poveşti cu gust”.

Galerie foto


Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: