Fiica unui dezvoltator imobiliar din Târgu Jiu, facilitator de sesiuni de eliberare emoțională în București

O tânără din Târgu Jiu este facilitator de sesiuni de eliberare emoțională în București, prin tehnici mai puțin cunoscute în România, precum ”Sedona” și ”Letting Go”. Chris Maria Ciocăzanu, fiica dezvoltatorului imobiliar Narcis Ciocăzanu, și-a ales această carieră în urma unui șoc prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, în timpul unui zbor cu turbulențe, când și-a dat seama că viața se poate termina în orice moment.

Chris Maria Ciocăzanu a povestit într-o emisiune la Canal 33 România cum i s-a schimbat toată viața în timpul unui zbor de 14 ore, chiar în ziua când împlinea 22 de ani.

Panicată de turbulențe, tânăra din Târgu-Jiu și-a dat seama că viața ei nu este întocmai cum și-o dorește.

”Totul a început în urma unui șoc și, dacă acum un an, un an și ceva, nu puteam să vorbesc despre ce s-a întâmplat atunci, acum îl consider un cadou, pentru că s-a întâmplat în noaptea când împlineam 22 de ani. Eram într-un zbor de 14 ore și timp de 4-5 ore am trecut prin turbulențe puternice, care m-au făcut să nu mai fug de ideea că într-o clipă viața se poate termina. Până atunci nu mă gândisem la asta, trăiam într-o dulce ignoranță și eram inconștientă, pentru că îmi trăiam viața pe sistem automat, robotic, iar în acele 4-5 ore mie mi-a trecut întreaga viață prin față și nu mi-aș fi dorit să se termine așa viața mea, pentru că mi-am dat seama că eu nu știu cine sunt”, a povestit Chris Maria Ciocăzanu la Canal 33 România.

După ce a depășit momentul, tânăra din Târgu-Jiu a avut curajul să-și schimbe radical viața. A renunțat la cariera de programator și a decis să devină terapeut și să ajute la rândul ei alte persoane care au temeri, frici sau atacuri de panică.

”Deja nu mai puteam să stau singură în casă, începuse să-mi fie teamă să ies în lume, numai părinții mei știau de trăirile mele interioare. Am fost la terapeut și am experimentat pentru prima dată aceste metode de eliberare emoțională. Am avut o ședință de trei ore, timp în care am plâns și am trecut prin tot ce mă durea din viața mea și nu conștientizam. Unul din lucruri era cariera pe care urma să o am, nefericirea pe care o trăiam într-o relație la momentul respectiv, dar nu conștientizam, pentru că trăiam pe sistem robot…. Eu eram atunci în ultimul an la cibernetică, uram să fiu programator, terminasem mate-info intensiv și am ajuns să spun că, dacă terminasem acest liceu, mă duc la o facultate din același profil, așa că m-am luat cu efectul de turmă, doar că nici măcar nu observam că în timpul liber eu nu căutam noi tehnologii în domeniul programării, eu făceam voluntariat, organizam evenimente, socializam cu oamenii, citeam despre cum poți să-ți vindeci corpul prin puterea minții. Cred că era și ideea de a-i mulțumi pe părinți, eu luam note bune, era totul perfect și la facultate, doar că nu eram fericită”, a relatat tânăra la emisiune.

Chris Maria practică cele două metode de eliberare emoțională, ”Sedona”și ”Letting Go”. Dacă până acum sesiunile le ținea on-line din cauza pandemiei, tânăra din Târgu-Jiu pregătește primul eveniment live în calitate de terapeut.

”Metodele acestea nu sunt prea cunoscute în România și asta mi-a dat curajul să-i ajut și pe cei din jurul meu, care vor să se elibereze de anumite trăiri și emoții. Pe parcursul eliberării mele, am participat la tot felul de sesiuni terapeutice și am prins o afinitate pentru sesiunile de grup. De un an particip la terapii de grup prin metodele pe care eu le practic, ”Sedona” și ”Letting Go”. Până acum am avut numai sesiuni on-line din cauza pandemiei, iar acum o să țin primul eveniment de eliberare emoțională în București. Va fi în weekend-ul 7-8 mai, dar va fi și transmis on-line”, a mai povestit Chris Maria.

Chris Maria Ciocăzanu, fiica dezvoltatorului imobiliar Narcis Ciocăzanu, a absolvit Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu și urma să devină programator, dar a renunțat pentru a fi terapeut din dorința de a ajuta oamenii care au probleme emoționale.

Galerie foto


Vizualizări: 15,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: