Filip: Facem o reorganizare totală

Vicepreşedintele ALDE Gorj, Robert Filip, a spus că au fost făcute sau refăcute zeci de organizaţii în ultimele săptămâni. „Vreau doar să facem o reorganizare totală, am făcut peste 40 de organizaţii într-o lună, după care vom face alegeri statutare”, a spus Filip la TV Sud.

Primarul din Rovinari a spus că ALDE vrea să ofere altceva decât celelalte partide din Gorj. „În ALDE până acum s-a vorbit pe zece limbi, acum mesajul nostru este de unitate, de construcţie, nu de distrugere. Vedeţi ce se întâmplă la alte partide, chiar şi la partenerii noştri de guvernare, certuri de la judeţ până la nivel central. Uitaţi-vă la PNL, un partid mort. Primarii lor nu mai merg la şedinţe, nu vin feţe noi către ei. Este o familie care conduce un partid cu notorietate. Noi suntem un partid care vom încerca să echilibrăm situaţia în Gorj, să oferim altceva”, a explicat Robert Filip.

Vicepreşedintele ALDE Gorj spune că vor fi promovaţi foarte mulţi tineri în partid, în perioada imediat următoare. „Într-un timp foarte scurt vom cere dată pentru alegeri, pentru că vom termina de făcut organizaţiile”, a mai spus Filip. (A.A.)

Vizualizări: 2,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: