Concurs pentru şefia Spitalului Judeţean. Decizia lui Capotă!

Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a fost scos la concurs. Doritorii pot să-şi depună candidaturile până în data de 12 martie. Managerul interimar Gigel Capotă anunţă că va participa la concurs. „Rolul meu va fi clar”, spune Capotă, mandatul noului manager fiind de 3 ani.  

Candidaţii la concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu trebuie să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, dar şi absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în managementul sanitar, economic sau administrativ, organizat de o instituţie de învăţământ superior acreditată. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă o vechime de minimum 2 ani în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată. Candidaţilor li se oferă posibilitatea ca în data de 19 februarie să efectueze o vizită în cadrul spitalului.

Verificarea şi analizarea dosarelor de înscriere se va face până în data de 15 martie, urmând ca în zilele de 27 şi 28 martie să se desfăşoare etapa de evaluare şi susţinere a proiectului de management.

Gigel Capotă, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, spune că îşi va depune candidatura. Mizează pe experienţa pe care a căpătat-o de-a lungul vremii în funcţii de conducere. Capotă a condus Uzina Mecanică Sadu, fosta Garda Financiară Gorj, Corpul de control al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară  şi până în decembrie a fost directorul financiar-contabil al spitalului. „Viziunea mea este de a merge mai departe pentru a crea imaginea unui spital de prestigiu care să devină cel mai bun furnizor de servicii medicale din judeţul nostru. Rolul meu va fi clar, acela de a asigura servicii medicale de calitate, într-un mediu plăcut şi sigur, populaţiei judeţului Gorj şi a celor din împrejurimi”, a declarat Gigel Capotă.

Rămâne de văzut cine se va mai înscrie la acest concurs. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Gorj şi-au exprimat deja dorinţa ca în fruntea spitalului să vină un medic.

Vizualizări: 3,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: