Romanescu, despre şefia PNL Gorj: Viaţa îţi rezervă tot felul de surprize

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, a încins din nou spiritele în partid, după ce a declarat la un post de televiziune că Marcel Romanescu are şanse să preia conducerea organizaţiei după alegerile europarlamentare. Diaconescu a spus chiar că actualul preşedinte Dan Vîlceanu îl percepe ca o ameninţare pe Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu confirmă speculaţiile potrivit cărora îşi doreşte postul de preşedinte al PNL Gorj, ocupat acum de Dan Vîlceanu. Pe de altă parte, nici nu neagă vehement. „Mă interesează funcţia administrativă, să rămân primarul municipiului Târgu Jiu. Din punct de vedere politic sunt preşedintele PNL Târgu Jiu, îmi doresc să rămân aici, pentru că este cea mai mare organizaţie din judeţ“, a spus Marcel Romanescu.

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, a spus că Romanescu are şanse să preia organizaţia după alegerile europarlamentare. „Viaţa îţi rezervă tot felul de surprize“, a fost comentariul lui Romanescu, care a precizat însă că „deocamdată, organizaţia are un preşedinte statutar“.

Morega: Romanescu are dublu în sondaje

Dan Ilie Morega a comentat la Radio Infinit speculaţiile apărute în spaţiul public. Acesta spune că Romanescu stă mult mai bine în sondaje decât Vîlceanu, pe care îl apreciază însă pentru activitatea pe care o are în Capitală. „Din punct de vedere obiectiv, este foarte posibil ca Marcel Romanescu să ia preşedinţia PNL Gorj. Noi suntem pe finalizarea unor sondaje de opinie şi, din nefericire pentru deputatul Dan Vîlceanu, pe care eu îl apreciez că munceşte la nivel naţional, dar a uitat de Gorj, Marcel Romanescu se bucură de încredere aproape dublă faţă de el, la nivelul judeţului Gorj. La nivelul municipiului Târgu Jiu, dacă mâine ar fi alegeri pentru funcţia de primar, Marcel Romanescu ar câştiga din nou“, a spus Morega.

Acesta a spus că i se pare plauzibil scenariul ca Orban să plece de la conducerea PNL, dacă rezultatul la alegerile europarlamentare va fi unul sub aşteptări.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: