Filmul lui Tudor Giurgiu, în avanpremieră la Târgu Jiu

O premieră cinematografică importantă se apropie cu pași rapizi pentru iubitorii de film din întreaga țară. Pe 13 septembrie, la Cinema Sergiu Nicolaescu din Târgu Jiu, are loc avantpremiera noului film "LIBERTATE" al regizorului Tudor Giurgiu, o dramă impresionantă inspirată din evenimentele dramatice ale Revoluției Române.

Filmul, care a fost deja onorat cu prestigiosul Premiu al Publicului la TIFF.22 pentru cel mai popular film românesc, promite să ofere o privire adâncă în tumultul și tulburările care au zguduit țara în 1989. "LIBERTATE" este o cronică puternică și emoționantă a unui asalt violent asupra unei unități de miliție din Sibiu, care a degenerat într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili.

Cu o distribuție impresionantă, care include nume precum Cătălin Herlo, Ionuț Caraș, Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Leonid Doni, Andi Vasluianu, Cuzin Toma, Mirela Oprișor, Alexandru Bogdan și Marius Manole, filmul promite să fie o experiență cinematografică captivantă și profundă. Filmul etse inspirat din fapte reale, petrecute la Sibiu, în timpul Revoluției din 1989. În haosul și panica generate de protestele mulţimii împotriva autorităţilor, o unitate de miliţie devine ţinta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldaţi, miliţieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliţie Viorel e capturat și acuzat că e terorist.

Evenimentul de la Cinema Sergiu Nicolaescu va începe la ora 19:00 și va oferi șansa de a fi printre primii spectatori din țară care au ocazia de a urmări acest film. Pentru a afla mai multe despre film și pentru a achiziționa bilete, puteți vizita pagina evenimentului aici. De asemenea, puteți viziona trailerul filmului aici.

"LIBERTATE" promite să fie o călătorie emoționantă în trecut și o oglindă a evenimentelor dramatice care au marcat istoria României. Este un film care nu trebuie ratat și care va stârni discuții și reflectii profunde asupra trecutului nostru și a valorilor pentru care ne-am luptat.

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: