Când va începe sezonul 5 din „Survivor România”!

Survivor România este unul dintre cele mai iubite show-uri din România, care se bucură de un succes fenomenal încă de la primul sezon. În ceea ce privește noul sezon acesta se află în faza de selecție a concurenților iar filmările vor începe în luna ianuarie 2024. 

Vești bune pentru fanii emisiunii, care ardeau de nerăbdare să afle când reapare pe micile ecrane prezentatorul Daniel Pavel și o nouă ediție a Survivor. Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale momentului a avut un succes formidabil de fiecare dată când a fost difuzată iar fanii ard de nerăbdare să trăiască din nou emoțiile alături de concurenți.

Daniel Pavel, gazda acestui spectacol difuzat de PRO TV, a dezvăluit detalii importante cu privire la începutul filmărilor pentru acest show mult așteptat.

Într-un interviu acordat celor de la Fanatik, Daniel Pavel a dezvăluit momentul în care vor fi demarate filmările pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Survivor România”. Gazda acestei emisiuni se va îndrepta către Republica Dominicană la începutul lunii ianuarie. 

„Pentru noi, vara începe în ianuarie, pentru că suntem cu proiectul Survivor, cu sezonul. Ne-am putut bucura de câteva zile împreună cu Ana. Am fost plecați, am reușit să conducem o zi și o noapte până în destinația unde am ajuns, dus, 25 de ore întors. Chiar ne-am odihnit (n. red.: cei doi au avut o escapadă în Franța în luna august)”, a declarat Daniel Pavel.

Nu se știe data exactă la care va fi difuzat show-ul, pentru că nici măcar nu au început filmările. Totuși, este cert că din Ianuarie vor pleca în Republică toți concurenții și echipa ProTV, care vor pregăti un show de zile mari.

Amfitrionul celui mai iubit reality-show din România a dezvăluit, pentru Fanatik și că urmează să se implice în niște proiecte, toamna asta, împreună cu partenera sa de viață. 

Prezentatorul a vorbit și despre escapada pe care cei doi au avut-o recent, în sudul Franței, Daniel Pavel și Ana fiind înnebuniți după călătorii. Totodată, Ana Maria Pop a mărturisit că își dorește să debuteze în lumea televiziunii, ca prezentatoare.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: