Remus Novac și Olguța Berbec vor cânta la ”Zilele comunei Bălești”

Se anunță petrecere mare în comuna Bălești la ”Zilele Comunei”. Evenimentul se va desfășura în perioada 6-8 septembrie, iar autoritățile locale au pregătit o serie de surprize pentru cei prezenți la manifestări. Vor fi competiții sportive, festival de datini, obiceiuri, muzică și dansuri populare, horă în sat, discotecă în aer liber dar și un spectacol de excepție care se va încheia cu un foc de artificii.

Autoritățile locale din comuna Bălești invită tot cetățenii din localitate și nu numai să ia parte la zilele localității. Evenimentele organizate anul acesta se vor desfășura timp de trei zile.

”Zilele comunei Bălești vor începe de miercuri 6 septembrie cu o ședință festivă  a Consiliului Local în cadrul căreia o să premiem 15 elevi care au obținut rezultate deosebite la concursuri și olimpiade. Seria evenimentelor va continua cu un campionat de fotbal între satele comunei, dar și cu un campionat de minifotbal pe terenul sintetic. Ziua de miercuri se va încheia cu hora satului pe Baza sportivă din Ceauru.  Joi o să avem ”Festivalul de datini și obiceiuri Zestrea gorjenilor”, dar și un spectacol de muzică și dans popular susținut de tinere talente din comună. Seara se va încheia cu discotecă în aer liber. Vineri va fi o slujbă religioasă și o să premiem 16 cupluri care au ajuns la 50 de ani de la căsătorie. Pentru ei am organizat și o masă festivă, iar seara va fi un spectacol de muzică populară, iar seria evenimentelor se va încheia cu un foc de artificii”, a declarat primarul din comuna Bălești, Mădălin Ungureanu.

Pe scena amplasată pe baza sportivă din Ceauru vor concerta Remus Novac și Olguța Berbec, Emil Badea, Marcela Fota, Nicoleta Lăcătușu, Ion Drăgan, Emilia Dragotoiu Nanu, Măriuța Burlan și Andra Matei.

Vizualizări: 2,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: