Final macabru de campanie la Rovinari

Dezvăluiri halucinante privind campania electorală din Rovinari! Adversarii politici ai lui Robert Filip au ajuns să împartă ziare cu poezii macabre, în numele tatălui său decedat acum mai puţin de un an. Ba mai mult, au creat o pagină pe Facebook pentru a-l batjocori pe fostul primar Dorin Filip. Mesajele postate vizează inclusiv ameninţări cu moartea. Robert Filip îl bănuieşte pe contracandidatul său, Laurenţiu Chivu. Acesta a recunoscut că a dat declaraţii la poliţie privind ameninţările cu moartea, însă susţine că nu are nici o legătură cu acel cont. Ba mai mult, cere să fie pedepsiţi vinovaţii.

Robert Filip a sesizat poliţia după ce a primit ameninţări cu moartea de pe o pagină de Facebook, în care apare fotografia tatălui său decedat. „Există un dosar penal pentru ameninţări cu moartea. Aceşti indivizi bolnavi mental au făcut o pagină de Facebook cu poza tatălui meu mort „Urecheatu Filipeni”. Îmi adresează în primul mesaj, un mesaj jignitor pe care nu pot să-l reproduc, iar mesajul lor trimis în privat, pentru care s-a deschis un dosar penal pentru ameninţări, este următorul: „Când am auzit vestea că tac-tu a murit m-am bucurat enorm. Sper să moară şi mă-ta cât de curând, dacă nu o fac eu. Apoi mă înjură, după care îmi spune: „Apropo tac-tu nu a făcut stop cardiac, eu l-am otrăvit”. Fac menţiunea că domnul Chivu şi familia lui au mai fost condamnaţi penal, în trecut, pentru ameninţări cu moartea. Sunt nişte oameni bolnavi mental. Am spus întotdeauna că aceşti oameni au probleme psihice, dar nimeni nu m-a crezut, iar acum v-am arătat şi dovezile”, a spus Robert Filip, candidatul ALDE la Primăria Rovinari.
Filip susţine că sunt dovezi suficiente care-l incriminează pe Laurenţiu Chivu, candidatul PNL la Rovinari. „Dacă nimeni nu distribuie şi nu postează în afară de ei şi au fost dovezi clare depuse la dosar, au dat mesaje în privat să distribuie aceste postări, nu există semne de îndoială. Este un dosar în cercetare în care ei au fost chemaţi la poliţie, am fost şi eu chemat, s-au găsit adresele de IP, este clar cine sunt făptaşii”, susţine Filip.
La rândul său, Laurenţiu Chivu a recunoscut că a dat declaraţii la poliţie privind ameninţările cu moartea de pe pagina de Facebook, însă susţine că nu are nici o legătură cu acel cont. Ba mai mult, cere să fie pedepsiţi vinovaţii. „Am fost chemat la poliţie şi am dat o declaraţie cum că nu am nici un cont, decât contul meu care este Chivu Laureţiu, public. Restul sunt doar nişte mizerii şi nişte declaraţii de campanie care nu fac decât rău celor care ascultă sau celor care ne spun. Nu cunosc, nu am văzut, iar organele statului ar trebui să vină cu un punct de vedere şi să lămurească această speţă. Cei vinovaţi să plătească! Nu se face aşa ceva, indiferent de speţă, indiferent de campanie, indiferent de om. Eu rog ca cei vinovaţi să plătească pentru cele afirmate”, spune Laurenţiu Chivu.

Poezie halucinantă în ziare distribuite de PNL
Liberalii din Rovinari împart de câteva zile ziare cu poezii macabre, făcute în numele regretatului primar Dorin Filip. Liderii partidului susţin că nu au cunoştinţă de astfel de lucruri josnice. „Nu ştiu despre ce poezie e vorba. Nu este nimic adevărat. PNL nu a scris nici o poezie în materialele de campanie. Dacă e vorba de online, nu ştiu să fie vreun membru PNL care să fi făcut acte de denigrare la adresa domnului Filip, Dumnezeu să-l odihnească! La Rovinari am prezentat tuturor oamenilor, de pe Facebook, dintr-un material aflat la dispoziţia oricui o imagine de la Botorogi şi o informare despre averea familiei Filip. El pe afişe nu scrie Robert Filip, scrie numai Filip şi este grav să mergi numai pe memoria tatălui tău, dar asta e problema lui. L-am rugat să facă, public, dovada că la Botorogi a avut bani să facă averea pe care o are. N-a făcut-o”, a declarat Tudor Barbu, copreşedintele PNL copreşedintele PNL Gorj.
CERCETĂRI
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au confirmat faptul că se fac cercetări în dosarul penal privind ameninţările cu moartea aduse familiei Filip şi că au fost audiate mai multe persoane, până în momentul de faţă.

Galerie foto


Vizualizări: 4,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: