Finalizarea stadionului din Târgu Jiu, amânată cu două luni

Stadionul Municipal este departe de a fi gata! S-a pierdut și numărul termenelor de finalizare date de autorități în ultimii ani, de când a început ridicarea noii arene sportive. Cel puțin două luni vor mai trece până când stadionul va fi gata. Autoritățile urmează să aloce bani pentru realizarea canalizării pluviale. Pentru această investiție, vor avea nevoie de peste 250 de mii de lei.

Studiul de fezabilitate a fost deja făcut. În ședința de Consiliu Local, din această săptămână, aleșii vor dezbate proiectul care prevede alocarea a 258 de mii de lei pentru “acorduri, branșamente la utilități ale Stadionului Municipal – racord canalizare pluvială”. Durata de execuție va fi de două luni.

“S-a modificat configurația rețelei de canalizare pluvială de incintă, ceea ce face imposibilă funcționarea racordului vechi la canalizarea pluvială. De asemenea, din cauza inundării frecvente la ploi abundente a Bulevardului Constantin Brâncuși, apele meteorice din incinta stadionului ar putea produce o și mai mare încărcare a canalizării pluviale pe această stradă”, se arată în expunerea de motive.

Ultima promisiune a municipalității a fost că stadionul va fi gata cel târziu în luna iunie. Termenul va fi depășit cu siguranță pentru că numai pentru realizarea rețelei de canalizare, constructorul mai are nevoie de cel puțin două luni.

Vizualizări: 2,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: