A făcut scandal în ședința de Consiliu Local pentru nimic

Mare parte din tavanul toaletei fetelor de la Școala Gimnazială nr. 1 din Motru s-a prăbușit la pământ. Cel puțin asta susține Eduard Pîrvulescu, directorul școlii, care este și consilier local PSD la Motru, care i-a reproșat primarului Gigel Jianu, în ședința Consiliului Local de joi, că nu ia nicio măsură pentru a remedia această problemă. În replică, primarul de la Motru spune că este vorba doar de un strat subțire de tencuială și că afirmațiile directorului au fost pur politice.

Eduard Pîrvulescu le-a transmis colegilor din Consiliul Local că primăria nu a avut nicio reacție în acest caz, deși el a anunțat din timp problema. ”Săptămâna trecută, la Școala Gimnazială nr.1 Motru s-a întâmplat un eveniment nedorit. O mare parte din tavanul toaletei fetelor de la etajul 1 a picat. Timp de o săptămână am așteptat să vină cineva, după ce am făcut o adresă în care am explicat că este foarte urgentă problema. Timp de o săptămână nu am primit nici măcar un semnal, nici măcar un telefon, nici măcar o prezență a cuiva. Dacă pica pe un copil și ne știa tot orașul?”, a spus Pârvulescu.

Primarul din Motru spune că directorul a exagerat voit în ședința de Consiliu Local și că doar tencuiala a căzut de pe tavan, pe o suprafață restrânsă. Edilul crede că declarațiile pe care le-a făcut Eduard Pîrvulescu în fața colegilor din Consiliu Local au fost unele politice. ”Bineînțeles că voi lua măsuri să îi repar eu dacă el nu poate. Era o tencuială care a căzut, s-a curățat și gata. Nu există niciun pericol pentru copii. N-a căzut tavanul, n-a căzut planșeul sau școala, o tecuială, varul. Pentru că n-a avut grijă de instalații, s-a infiltrat apă. Tuturor pesediștilor le place să exagereze, își păstrează știri, pentru că era televiziunea de față. Dacă îl interesa atât de mult, insista să începem lucrările. Dar el și-a păstrat ca să aibă, zice el, muniție”, a comentat primarul din Motru.

Pentru că la nivelul localității sunt în derulate mai multe lucrări, primarul din Motru spune că pentru data de 14 iunie au fost programate lucrările de reparații la baia fetelor de la Școala Gimnazială nr.1. Unitatea de învățământ face obiectului unui contract de reabilitare din punct de vedere al instalațiilor, pe fonduri guvernamentale. Investiția a fost scoasă la licitație, iar vara aceasta ar putea începe lucrările. Odată cu realizarea acestei investiții, vor fi efectuate și reparațiile aferente pe zonele în care se va intervene, inclusiv la grupurile sociale.

Vizualizări: 1,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: