Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Direcția Sanitar Veterinară Gorj face angajări

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de consilier asistent, clasa I. Una dintre funcții este pentru Serviciul Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală, iar cealaltă este disponibilă la Biroul Sănătate Animală-Serviciul laborator Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor.

Cei care doresc să aplice pentru aceste job-uri trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară. O altă cerință este să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 1 an.

Data limită de depunere a candidaturilor este 11 iunie. Concursul va debuta în data de 24 iunie, cu proba scrisă. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior candidaților.

Vizualizări: 2,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: