Cele mai frumoase grădini din Rovinari, premiate

Pentru îmbunătățirea aspectului urbanistic al orașului, administrația locală din Rovinari va organiza și anul acesta concursul ”Un Oraș Verde”, prin care va premia cele mai frumoase grădini din localitate.

Concursul se va încheia în data de 31 mai, după care grădinile înscrise în competiție vor fi evaluate. Vor fi premiate atât cele mai frumoase grădini cu flori aferente caselor de locuit, dar și cele aferente blocurilor de locuințe. Pentru fiecare concurent, vor fi constituite baze de date care cuprind fotografii cu prezentarea grădinii. Acestea vor fi postate pe site-ul primăriei, pe pagina de facebook, dar și la sediul primăriei.

Cetățenii orașului vor putea vota grădina preferată. Evaluarea se va face în termen de 15 zile de la finalizarea concursului de o comisie compusă din trei funcționari și zece cetățeni. Comisia va analiza portofoliul prezentat de fiecare candidat, luând în considerare și punctajul propus de cetățenii care vor vota pe site-ul primăriei. Punctajul acordat de cetățeni va avea o pondere de 50%.

Comisia va desemna câștigătorii și va acorda premiile pentru fiecare secțiune. Premiile constau în bani și diplomă. 16 premii vor fi acordate. Cel mai mare este de 1000 lei, iar cel mai mic de 200 lei. Premierea va avea loc într-un cadru festiv, evenimentul urmând să se desfășoare în luna iunie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: