Finanțare pentru antreprenoare. UGIR a lansat OFA STARTUP ANGELS

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, OFA UGIR, a dat startul ediției cu numărul doi a primei competiții de pitching din România, adresate femeilor antreprenor. Femeile antreprenor reprezintă peste 36% din acționariatul firmelor românești. Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei cifră de afaceri.

Concursul constă în înscrerea unei idei de afaceri pe https://ofa.ugir.ro/ofa-startup-angels-s2/, iar trei dintre ele vor fi alese și vor obține planuri de afaceri bine scrise pentru finanțarecîn cadrul programului Start-up Nation 2022.

Perioada de înscriere pe pagina ofa.ugir.ro este 28 iulie – 14 august, iar evaluarea proiectelor înscrise va fi pe 15 august.

Mihaela Pascariu și Ana-Maria Icătoiu, consultanți pentru afaceri, sunt cele care vor scrie planurile de afaceri.

Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată la nivel național, are o singură etapă de evaluare, în baza eligibilității formularelor de înscriere conform cerințelor Start-up Nation.

”Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată de patronatul OFA UGIR, pentru că noi considerăm că femeile antreprenor reprezintă viitorul economiei românești!” susține Mirabela Miron, președinte OFA UGIR.

Reprezentanta OFA UGIR în Gorj, Marinela Strîmbulescu, susține că OFA UGIR este alături de antreprenoarele care sunt la început de drum și că o bună îndrumare în ceea ce privește accesarea de fonduri constituie un ajutor fundamental pentru demararea unei afaceri. ”Așteptăm femeile antreprenor, atât din țară dar si pe cele din diaspora, care doresc sa se întoarcă acasă si sa își înființeze o mica afacere, sa ia parte la competiția OFA STARTUP ANGELS pentru a beneficia de scrierea proiectului gratuit. Mult succes tuturor”.

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: