Horoscop

Valabil pe 8 iunie

Berbec: Chiar dacă vor fi discuții în contradictoriu, există șansa de a încheia un contract pe care l-ai luat în discuție cu ceva timp în urmă. Zi favorabilă pentru a observa și corecta desfășurarea activităților celor din jur, dar fără a lua decizii majore. Atenție la modul de comunicare.

Taur: Astăzi te poți baza pe intuiție, dar ar fi bine să ții cont și de sfaturile unui specialist. Poți fi provocat de tot felul de situații sau întârzieri în ceea ce privește banii, motiv pentru care nu te simți în largul tău. Păstrează-ţi calmul pentru a evita discuțiile în contradictoriu

Gemeni: Încearcă să te axezi pe obiectivul fixat și să-ți concentrezi toată energia asupra lui. Când vei vedea rezultatele, te vei simți împlinit și vei uita eforturile pe care le-ai făcut. Pe seară, încearcă să te detașezi de treburile de la serviciu și să nu neglijezi viața de familie.

Rac: O destabilizare se simte astăzi pe plan sentimental sau profesional. Atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șanse să fii prins într-un accident cauzat de neatenția altei persoane. Dacă ai probleme stomatologice sau hormonale, pot apărea complicații.

Leu: Dacă la auzirea ideii de a face un curs de perfecționare partenerul va fi mai întâi de acord, în viitor e posibil să devină reticent, poate din pricina unor probleme financiare cu care se confruntă. Sunt posibile schimbări bruște în programul deja stabilit.

Fecioară: Vei fi poate nevoit să te scotocești prin portofel pentru a achita unele datorii sau pentru a împrumuta cu bani pe cineva drag. Vei încerca noi stări de neliniște. Atenție la o călătorie pe distanță mare, posibil să pierzi din bagaj sau să ajungi târziu la destinație.

Balanţă: Pe plan emoțional, o stare de confuzie te face să devii irascibil și să cauți să-ți reverși furia asupra celor din jur. Este recomandat să amâni deciziile importante pe altă zi și să încerci să te temperezi. Ar fi bine să te relaxezi mai mult, pentru a evita un acces de furie.

Scorpion: Îmbunătățiri majore se anunță pentru tine, posibil să apară câștiguri financiare nesperate. Nu este exclus să fii pus în situația de a efectua o deplasare scurtă pentru a reprezenta pe cineva sau poate o firmă. Nu este cazul să îți faci griji, vei fi primit așa cum se cuvine.

Săgetător: Nu acționa în mod egotic, pentru a nu atrage pierderi de timp și bani sau invidia celorlalţi. Dacă ești singur, se întrevede posibilitatea ca în urma unei călătorii sau ieșiri în oraș să întâlnești o persoană nouă, cu care este posibil să intri într-o relație în următoarea perioadă.

Capricorn: Dispoziție minunată, energie și entuziasm. O nouă persoană își face apariția în viața ta sau cineva din trecut te caută. Finalul zilei va surprinde dorință de distracție, cei din jur se vor molipsi de la tine și vor spune unele lucruri de pe urma cărora vei avea de câștigat în timp.

Vărsător: Probleme urgente își pot face apariția în agenda de lucru. Încăpățânarea de a le rezolva pe toate de unul singur te-ar putea costa pierderea reputației. Relațional, dacă ești singur sau într-o relație dificilă, e posibil să întâlnești persoane noi, care să dorească să fie alături de tine.

Peşti: Se evidențiază în această zi marcajul pe ruperea relațiilor ce nu mai merg. Abia acum simți că trebuie să faci o schimbare. De pe urma acesteia vei avea numai de câștigat în toate domeniile. Acest fapt se datorează și capacității tale de a prevedea cum evoluează lucrurile.

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: