Firmă de transport local la Motru

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a spus că unul din proiectele sale pentru acest an este accesarea de fonduri pentru achiziţionarea de mijloace de transport în comun ecologice. „Este vorba de mijloace de transport electrice, care vin la pachet cu infrastructura necesară pentru a putea fi puse în circulaţie. Noi am putea obţine până la 10 milioane de euro, dar, cum ne-am făcut calculele, pentru Motru, proiectul va fi undeva la opt milioane de euro”, a spus primarul Jianu la TV Sud.

Jianu a precizat că în această sumă intră achiziţionarea câtorva mijloace de transport electrice şi reabilitarea traseelor pe care vor circula acestea. „Prin acest proiect vom reabilita strada Motrului şi strada Glogovenilor, Bulevardul Gării şi str. Ciobăneşti din satul Ploştina, care este mai lungă. Acestea sunt străzile pe care vor circula aceste mijloace de transport”, a spus Jianu.

Gigel Jianu a precizat că la Motru nu există transport public local în acest moment, urmând a fi înfiinţat un serviciu public.

Vizualizări: 5,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: