Veste pentru dascălii gorjeni. Se schimbă data de salariu!

Dascălii și personalul auxiliar din învățământul gorjean nu vor mai primi banii pe data de 7, ci pe 14. Modificarea încă nu a fost transmisă oficial reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, însă surse susțin că ar fi fost deja decisă la nivelul Ministerului Educației.

Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Gorj spun că nu au primit nicio informare în acest sens. „Nu există un document oficial care să modifice deocamdată data de salarizare în învățământul preuniversitar din județul Gorj. Într-adevăr, s-a modificat ordonatorul de credite și este Ministerul Educației pentru toate școlile. Se așteaptă un document prin care să fie stabilită o singură dată de salarizare pentru toate școlile din județul Gorj”, a explicat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al instituției.

În prezent, profesorii primesc salariile pe 7 ale lunii. Salariile au mai întârziat din lipsa banilor în ultimele luni ori pentru că unele primării nu au reușit să rectifice bugetele la timp. Ultima întârziere a fost chiar înainte de sărbători. Dascălii și personalul auxiliar au primit lefurile cu aproape o săptămână întârziere în mai multe localități. Printre acestea, Bolboși sau Stănești.

Vizualizări: 2,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: