Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fiul judecătoarei din Novaci a contestat arestul preventiv. Decizie!

Fiul judecătoarei din Gorj, care a lovit mortal o femeie, de față cu fiul ei de 16 ani, și apoi a fugit de la locul accidentului, va rămâne în spatele gratiilor.

Mihai Dafinescu a fost arestat, vineri, pentru 30 de zile, sub acuzația de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Tânărul a contestat măsura.

„Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul inculpat Dafinescu Mihai împotriva încheierii nr. 28 din 21.08.2020, pronunţată de Judecătoria Târgu Jiu, în dosarul nr. 10431/318/2020. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Gorj de luni, 24 august.

Femeia de 52 de ani se întorcea de la serviciu, când a fost lovită de maşina lui Dafinescu. A ajuns în stare gravă la spital, dar medicii nu au mai putut să o salveze.

Fiul președintei Judecătoriei Novaci a fugit de la locul accidentului, prezentându-se abia dimineață la poliţie, având o concentraţie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiul femeii ucise a ajuns în grija unui unchi, tatăl adolescentului prăpădindu-se în urmă cu doi ani.

Vizualizări: 3,788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: