Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Protest la înmormântarea femeii ucise de fiul judecătoarei

Vecinii, rudele și prietenii femeii care a murit după ce Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare de la Novaci, a lovit-o cu mașina, au protestat, duminică, în ziua înmormântării. Printre lacrimi de durere, oamenii s-au arătat extrem de revoltați pentru ce s-a întâmplat și vor să se facă dreptate.

Suspine și durere în suflet pentru familia și cunoștințele femeii de 52 de ani din Novaci decedată în urma unui accident ce s-a petrecut zilele trecute. Vinovat pentru cele întâmplate este Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare, care a și fugit de la locul accidentului și s-a predat după multe ore.

În ziua în care și-au luat rămas bun de la cea pe care o iubeau, oamenii au protestat. Aceștia își doresc ca magistratul să-și dea demisia din funcția pe care o deține, de președinte al Judecătoriei Novaci.

O femeie spune că Mihai Dafinescu are și un comportament urât în societate. ”Eu o înțeleg pe mama lui. Fiecare vrea să-și protejeze copilul, dar dânsa ar trebui să-și de demisia, în primul rând ca om, mi se pare incredibil ce se întâmplă. Cu siguranță va interveni pentru fiu. Am auzit că după accident au adus asistente pentru a scoate alcoolemia din el, dimineața el avea 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Băiatul se comporta foarte urât în societate cu oamenii. Cea care a murit era o femeie foarte bună, respectată aici. Își creștea copilul singură, soțul ei a murit”, a spus o localnică.

Cetățenii au amplasat și câteva pancarte pe gardul casei unde locuia gorjeanca accidentată mortal. ”Vrem să se facă dreptate”, ”Stop Mafiei”, sunt doar câteva mesaje pe care oamenii au simțit că trebuie transmise, poate doar așa se vor lua măsuri.

Femeia din Novaci care a murit avea un copil de 16 ani, iar acesta a rămas în grija unchiului său.

Tânărul de 25 de ani care a comis accidentul mortal a mai avut probleme cu legea, anul trecut fiind acuzat de viol de fosta lui iubită. Acesta este în arest preventiv pentru 30 de zile.

Vizualizări: 12,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: