Fiul lui Călinoiu și fostul vice Sanda ar putea fi șefi la Finanțe

Președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a negat ieri informația potrivit căreia fiul său, Robert Călinoiu, urmează să fie promovat în cadrul Direcției de Finanțe Târgu Jiu, unde lucrează de 10 ani. De asemenea, sunt zvonuri potrivit cărora, fostul viceprimar Gabriel Sanda va fi director la Direcția de Finanțe, condusă acum de Ion Cupă.

Ion Călinoiu a declarat că fiul său nu va fi promovat sau dacă va fi, nu are nicio legătură cu acest lucru, explicând faptul că, dacă ar fi vrut, în toți acești ani ar fi putut facilita acest lucru. “Fiul meu lucrează la Finanțe, este jurist acolo, problemele de promovare aparțin evident conducerii Direcției. Dacă-l evaluează și merită să fie promovat, merită, dar în nici un caz eu. Dacă ar fi să aibă cineva propuneri, să mă întrebe dacă fiu-meu să fie director general aș spune nu. Nu m-am implicat, puteam să mă implic în aceste mandate de președinte ca să-l promovez, dar nu”, a declarat Călinoiu.

Pe de altă parte, Ion Cupă a confirmat că șefia Administrației Financiare Târgu Jiu este vacantă, după ce interimatul lui Florin Ninu a expirat.

Ion Călinoiu a fost întrebat și despre promovarea fostului viceprimar al primăriei Târgu Jiu Gabriel Sanda în funcția de director general, în locul lui Ion Cupă. “Nu s-a discutat acest lucru. Eu nu am auzit nici la nivel de zvon, nu am auzit așa ceva”,  a spus acesta.

AVEREA LUI CĂLINOIU JR

Potrivit declarației de avere, postată de siteul Ministerului de Finanțe, Robert Călinoiu a primit în 2011 un salariu de 44.407 lei de la Finanțe, iar de la Universitatea Titu Maiorescu, unde spune că are contract de muncă, puțin peste 2000 de lei. Soția sa, Magdalena Călinoiu, a câștigat în 2011 un salariu de 18.530 de lei de la IDP Gorj, unde este angajată. Fiul lui Ion Călinoiu are și două credite, unul de 21.000 lei, iar altul de 20.000 de euro.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: