Fiul Tatianei Stepa debutează la Târgu Jiu

Fiul renumitei cântăreţe de muzică folk, Tatiana Stepa, decedată anul trecut, va debuta în această seară la Târgu Jiu. Înainte de urcarea sa pe scenă va fi ţinut un moment de reculegere în memoria Tatianei Stepa.

Peste 20 de tineri din Botoşani, Bihor, Iaşi, Dolj, Olt, Bucureşti şi Gorj au urcat ieri seară pe scena Teatrului de Vară din Târgu Jiu concertând în cadrul Festivalul Naţional de Folk şi Baladă “Poarta Sărutului”. Preşedintele juriului a fost Mircea Vintilă. După ce în prima zi a festivalului, târgujienii au fost încântaţi de Doru Stănculete, Pompiliu Grigore Ciolacu şi Maria Gheorghiu, în această seară, după Gala Laureaţilor, vor concerta la Teatrul de Vară folkişti renumiţi atât în ţară cât şi peste hotare: Mircea Vintilă, Dan Vană, Magda Puşcaş şi Dinu Olăraşu. Acestora li se adaugă şi un grup de tineri folkişti din Bulgaria. Pentru acest festival a fost alocată suma de 45.000 lei, din care 7.500 lei reprezintă contribuţia Primăriei Târgu Jiu.

Moment de reculegere

  

Cătălin Stepa, fiul Tatianei Stepa, îşi va face debutul în cadrul Festivalului Naţional de Folk şi Baladă. În această seară, Cătălin Stepa va concerta pe scena Teatrului de Vară din Târgu Jiu, imediat după Gala Laureaţilor. “Cătălin Stepa va debuta la Târgu Jiu, în deschiderea serii, imediat după Gala Laureaţilor. Înainte de urcarea sa pe scenă va fi ţinut un moment de reculegere în memoria mamei sale, binecunoscuta interpretă de muzică folk, Tatiana Stepa”, a declarat Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu. Tot în această seară vor fi organizate şi lansări de albume discografice ale artiştilor prezenţi la Târgu Jiu.  

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: