Fiul unui director din Gorj, tranzacţie de milioane de euro

Un tânăr de 27 de ani din Gorj va controla una dintre cele mai importate afaceri din judeţ. Este vorba de Alexandru Răzvan Versin, a cărui firmă ar putea prelua reţeaua de magazine Succes. Informaţia apare în planul de reorganizare al firmei Succes Nic Com, aflată în insolvenţă din anul 2015.

Alexandru Răzvan Versin este fiul directorului adjunct de la APIA Gorj, Mihai Versin. Tânărul a devenit anul trecut acţionar unic al Succes Dezvoltare 1991 SRL, firmă care va prelua activele Succes Nic Com, după cum apare în planul de reorganizare.

„Societatea propusă să preia reţeaua de magazine ale Succes NIC COM în primul an de la implementarea prezentului plan de reorganizare este Succes Dezvoltare 1991 SRL, care are ca activităţi comerţ cu amănuntul în magazine specializate, abatorizare și procesare produse de carne”, se arată în Planul de reorganizare. Este vorba de nu mai puţin de 62 de terenuri, clădiri și spaţii comerciale, cu o valoare de piaţă de 18,4 milioane de lei. La acestea se adaugă stocul de marfă, de circa 8 milioane de lei.

Valoarea tranzacţiei este de 26 de milioane de lei. O parte din suma pe care Succes Dezvoltare o va avea de plătit, mai exact 12,4 milioane de lei, va fi achitată prin novaţie sau cesiune de creanţe, astfel că noul proprietar al magazinelor Succes va prelua o parte din datoriile Succes Nic Com, urmând a le achita către creditorii garantaţi Banca Transilvania și Piraeus Bank.

Vizualizări: 6,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: