Pro Tv a anunțat când începe noul sezon din Clanul

Serialul despre mafie şi poliţie, Clanul, difuzat de Pro TV, revine cu al doilea sezon, dar nu va mai fi difuzat luni, acolo unde acum este Survivor. Partea a doua din Clanul va putea fi urmărită în fiecare seară de diminică începând din data de 19 februarie.

Sezonul al doilea din Clanul va începe duminică, 19 februarie, a anunțat Pro Tv despre producţia a fost difuzată până acum în ziua de luni, însă acum lunea este programat show-ul Survivor și serialul a fost mutat duminica. „Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea Survivor, Românii au talent, Las Fierbinți și Șef sub acoperire, așa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe PRO TV și VOYO”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, înainte de începerea celui de-al doilea sezon.

Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în Clanul, iar cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinși că știu tot adevărul și că pot alege tabăra din care vor să facă parte. Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.

„Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau?”, sunt acestea întrebări la care veți găsi răspunsul începând din 19 februarie, la PRO TV.

Galerie foto


Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: