Flavius Stoican, față în față cu fosta echipă de la Târgu Jiu!

CSM Reșița a dat lovitura în etapa trecută și a învins Concordia Chiajna pe teren propriu. Acum, echipa lui Flavius Stoican poate dubla victoria cu un nou succes, în etapa a 8-a de Liga 2, cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Formația din Valea Domanului are moral crescut, iar Flavius Stoican are încredere că poate bifa o nouă victorie, care să o mai urce în ierarhia clasamentului din Liga 2.

Flavius Stoican cunoaște echipa pe care o va întâlni sâmbătă, pentru că a antrenat la Târgu Jiu în urmă cu doi ani și jumătate. Și ACS Viitorul vine după un succes la rândul ei în etapa trecută, contra Corvinului Hunedoara.

În cazul în care va câștiga  dar și în funcție de jocul rezultatelor, CSM Reșița se poate apropia de primele șase locuri.

”Moralul echipei este bun, băieții sunt mai încrezători și important este să conștientizăm că faptul că n-am realizat încă nimic, doar trei puncte în clasament în urma victoriei cu Concordia Chiajna. Ne așteaptă un joc cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe care trebuie să-l tratăm la fel de serios și trebuie să fim responsabili.

Avem puterea să câștigăm și această partidă de sâmbătă, chiar dacă întâlnim un adversar care în etapa trecută a bătut pe Corvinul Hunedoara, o echipă care a fost neînvinsă la momentul respectiv. Deci, una peste alta, va fi o partidă dificilă, dar am încredere că putem să ne bucurăm după acest joc”, a spus Flavius Stoican, conform Caraș Online.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: