A ieșit la atac la adresa jucătorilor olteni:„Suntem departe, e jalnic!”

Dragoș Bon, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a ieșit la atac la adresa propriilor jucători. După rezultatul dezamăgitor din Cupa României, 1-1 cu CS Tunari, antrenorul este dezamăgit de prestația echipei.

Fără a nominaliza vreun fotbalist, tehnicianul s-a declarat dezamăgit de „cadourile” pe care le fac elevii săi adversarilor și a transmis că seria negativă trebuie să se încheie în curând.

„Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar fotbalul este făcut pentru spectacol și dacă vom juca pe astfel de stadioane… Nu vreau să caut scuze, felicit echipa din Tunari, dar dacă spectatorilor le plac astfel de meciuri….

Eu cred că suntem departe. În 2023… Ne mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva.

Despre noi, e clar că nu avem concentrare, continuăm să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne vom trezi repede, e foarte grav”, a declarat Dragoș Bon, după CS Tunari – Universitatea Craiova 1-1.

Dragoș Bon s-a aflat la al doilea meci de la revenirea ca „principal” al Universității Craiova, după plecarea-fulger a lui Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită, iar rezultatele nu sunt excelente.

În partida precedentă, oltenii au obținut tot o remiză, 1-1, împotriva celor de la U Cluj, după un gol egalizator marcat de Dan Nistor pentru „șepcile roșii” în minutul 90.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: