Florin Răsdan a lăsat Steaua pentru a juca la Târgu Jiu

Florin Răsdan continuă să joace în Liga 2 după despărțirea de Steaua. Acesta va juca la echipa căreia i-a dat două goluri în sezonul trecut, ACS Viitorul Târgu Jiu.

După Adrian Stoian (fundaș, 24 de ani, ex Astra și SR Brașov), Ionuț Sîrbu (fundaș, 21 de ani, ex Metaloglobus), Paulian Banu (mijlocaș, 21 ani, ex Astra) și Claudiu Dragu (atacant, 30 ani, ex Astra și Steaua), ACS Viitorul Târgu Jiu l-a adus și pe Florin Răsdan, jucător emblematic al Stelei în ultimele sezoane, a anunţat liga2.ro.

Mijlocașul bucureștean de 27 de ani a marcat sezonul trecut 3 goluri și a evoluat în 27 de partide în Liga 2 sub comanda lui Daniel Oprița, însă a refuzat să-și prelungească întelegerea cu echipa din Ghencea, la care evolua din 2018, la un an de la reînființarea din Liga 4. ”Plec cu regret de la echipa mea de suflet, dar eu sunt cel care a luat această decizie de a ne despărți aici, nu clubul. În cei cinci ani şi jumătate (n.r. – sunt patru ani și jumătate) petrecuți în Ghencea, am învățat să sufăr şi să mă ridic de fiecare dată mai puternic. Am dat tot ce am avut mai bun pentru aceste culori, pentru suporteri, şi poate, în viitor, drumurile noastre se vor intersecta din nou”, a spus Răsdan la momentul despărțirii de Steaua.

În etapa a 2-a a sezonului regulat trecut, Florin Răsdan marca două goluri împotriva echipei cu care s-a înţeles acum, ACS Viitorul Târgu Jiu, învinsă de Steaua cu scorul de 2-0 la Târgu Jiu. ”Căpitanul Stelei din sezonul trecut este a cincea achiziție a echipei noastre pentru noul sezon”, a anunțat noua sa echipă. E de precizat și faptul că Răsdan nu a fost căpitanul Stelei, așa cum îl prezintă ACS Viitorul, mai scrie sursa citată, primii doi jucători desemnați să poarte banderola echipei din Ghencea atunci când joacă fiind portarul Horia Iancu și mai apoi mijlocașul Valentin Bărbulescu.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: