Florin Stîngă: Cele trei puncte erau vitale pentru noi

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit mai greu să se impună în ultimul meci al anului, contra celor de la Ripensia, după ce a fost condusă acasă cu 1-0. La finalul partidei părerile au fost împărțite iar gazdele au considerat că meritau victoria în timp ce oaspeții cred că un egal era echitabil.

La finalul partidei de la Târgu Jiu, antrenorul gazdelor, Florin Stîngă, a admis că cele trei puncte erau vitale pentru echipa sa, care, în cazul unui eșec, ar fi coborât pe locul 15 în clasament. Stîngă a considerat că echipa sa a meritat victoria în timp ce antrenorul oaspeților a declarat că un egal era echitabil. ”Cred că a fost un meci în care am meritat victoria, fiindcă băieții au dat tot ce e mai bun. Ne-am luptat, am avut și de suferit, pentru că am primit gol la primul șut pe poartă, un gol fabulos, dar, până la urmă, e important că jucătorii au luptat până la ultima picătură de energie și că am reușit să luăm cele trei puncte, care cred că erau vitale pentru noi.

La finalul jocului de la Târgu Jiu, preparatorul fizic, cu putere de antrenor principal, Iulian Muntean, a spus că un rezultat de egalitate era echitabil și a pus eșecul pe lipsa de concentrare a elevilor săi. ”Din păcate, nu am reușit nici în ultima etapă din acest an să câștigăm în deplasare. Am avut o primă repriză foarte bună, am condus cu 1-0 și dacă făceam 2-0 la ocazia rarisimă a lui Gavra, probabil altfel arăta jocul. Nu pot înțelege relaxarea noastră de la începutul reprizei secunde, când Viitorul a și marcat de două ori. Am avut două nesincronizări și am luat două goluri din două centrări. Adversarii au avut doar câteva șuturi de la distanță, iar pe final noi am mai și luat un gol, s-a terminat 3-1 și am încheiat anul cu o înfrângere. E o diferență mult prea mare față de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Probabil, rezultatul de egalitate era mult mai echitabil”, a declarat după meci Muntean.

După acest ultim meci al anului ambele echipe rămân în partea a doua a clasamentului și vor juca în play-out.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: