Echipă de Liga 1, la un pas de colaps financiar. Vinde jucătorii

FC Voluntari a pierdut „derby-ul” echipelor cu probleme financiare, 0-3 cu Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Liga 1. Ambele formații se confruntă cu mari probleme financiare și nu au plătit salariile la jucători dar FC Voluntari are o situație mult mai gravă.

Echipa ilfoveană are probleme serioase cu banii și în acest moment și ar avea restanțe salariale de trei luni la jucători și de patru luni la staff, a informat ProSport. După ultimele două înfrângeri din campionat ilfovenii au ajuns pe locul 9, în condițiile în care în sezonul trecut au jucat în play-off.

La FC Hermannstadt situația pare să revină cât de cât la normal, deși jucătorii încă nu și-au încasat prima pentru promovare, iar clubul e în continuare în insolvență. Pe lângă sibieni, probleme cu banii mai au Petrolul, Chindia Târgoviște, dar și CS Mioveni. La Chindia chiar au escaladat aceste probleme financiare și jucătorii lui Toni Petrea n-au vrut să se mai antreneze nefiind plătiți de mai bine de trei luni.

Revenind la FC Voluntari, sunt zvonuri că echipa ar începe să vândă din jucători pentru a-și reveni din punct de vedere financiar, iar primul pe listă ar fi chiar portarul Mihai Popa. Acesta a recunoscut zilele trecute că și-ar dori să ajungă la Rapid, club care are în acest moment unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Superliga, Horațiu Moldovan.

Vizualizări: 11,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: