CSM Târgu Jiu a pierdut derby-ul Olteniei la baschet masculin

CSM Târgu Jiu a pierdut derby-ul Olteniei la baschet masculin fiind învinsă de SCM U Craiova. Echipa din Bănie s-a impus cu scorul de 89-75 la capătul unui meci în care formația gorjeană a dominat trei sferturi din meci dar a cedat în ultima parte a jocului.

Meciul de la Craiova a început cu o jumătate de oră mai târziu pentru că un arbitru din brigada care a oficiat confruntarea a ajuns cu întârziere la meci. CSM Târgu Jiu a început partida din Polivalenta din Bănie cu următorul ”5”: Dylan Frye, Xavier Cannefax, Camil Berculescu, Andrei Gheorghe şi Thomas Kottas. 

Craiovenii au fost cei care au deschis seria punctelor din această confruntare şi au pus repede 3-0 pe tabelă. Replica gorjenilor a venit imediat și a dominat jocul iar CSM Târgu Jiu şi-a adjudecat primul sfert cu scorul de 18-14. Sfertul doi a revenit Craiovei, scor 23-19 iar cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 37-37. CSM Târgu Jiu a încheiat sfertul trei cu un run de 12-0 şi a intrat în decisiv la +5 pe tabelă, scor 57-62. Din păcate echipa din Craiova a revenit în ultimul sfert pe care gorjenii l-au pierdut, scor 32-13, mărind astfel diferenţa de pe tabelă, scor final 89-75 pentru Craiova. 

Grecul Thomas Kotats a fost cel mai bun om al gorjenilor cu 20 de puncte înscrise, a informat csmtargujiu.ro.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca acasă cu CSU Sibiu. Meciul, care contează pentru etapa a-9-a din Conferinţa A a LNBM, este programat pentru joi, 8 decembrie, de la ora 18.00.

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: