Premii în bani de la federație pentru Naționalele de la Bălești

Campionatul Național de Box la Seniori și Tineret care se desfășoară în această săptămână la Bălești va avea și premii ce constau în sume de bani pentru câștigători. Federația Română de Box a anunțat că medaliații vor fi premiați de sponsorul competiției.

Naționalele de tineret și seniori la box au joc în județul Gorj, în comuna Bălești, la Sala de Sport Ceauru, în perioada 5 – 10 decembrie 2022, după cum a anunțat Federația Română de Box care anunță oficial că va premia, cu ajutorul sponsorului competiției, pe câștigătorul celei mai disputate categorii cu 4000 de lei. Și alte două categorii vor fi premii în valoare de 3000 de lei. „Ultima mare competiție a anului, finala Campionatului național de seniori, care va fi organizată de Federația Română de Box, în parteneriat cu Internațional Bălești și Pandurii Târgu Jiu, se anunță una extrem de disputată. Asta și datorită sponsorului FR de Box, #EvergentInvestments, care a mizat pe potențialul boxului românesc de a lansa în circuitul înaltei performanței noi generații de campioni și a pus la bătaie trei premii atractive. Astfel, câștigătorul ”celei mai disputate categorii”, de la această competiție, va primi un premiu în valoare de 4.000 de lei”, a anunțat FR Box pe pagina oficială, acolo unde sunt anunțate și criteriile de departajare: „În cazul în care vor fi același număr de sportivi înscriși la două sau mai multe categorii, primul criteriu de departajare va fi legat de numărul de meciuri disputate. Al doilea criteriu va fi legat de numărul de victorii înainte de limită, iar în cazul în care egalitatea persistă între doi sau mai mulți pugiliști, ultimul criteriu de departajare va fi ”votul publicului”, respectiv, opțiunile iubitorilor de box care vor urmări transmisia live a competiției”. Meciurile vor fi transmise live pe pagina de facebook a federației.

Celelalte două categorii ale Campionatului Național de Seniori care vor primi premii în bani, în cuantum de câte 3.000 de lei fiecare, vor fi anunțate în zilele următoare de federație.

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: