Foc de artificii la Târgu Cărbunești 

Vestea că restricțiile impuse de pandemia Covid-19 s-au mai relaxat, mai ales de Revelion, i-au făcut pe mai mulți primari să se gândească mai mult și să organizeze chiar și focuri de artificii. De exemplu, primarul din Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, spune că va avea un foc de artificii în noaptea dintre ani. Acesta va fi în părculețul din fața primăriei.  
 
De asemenea, locuitorii orașului vor primi o cupă de șampanie, dar și câte o felie de cozonac. Birău speră ca odată cu venirea valului 5 al pandemiei, numărul infectărilor să nu mai fie așa de mare.  


”Din fericire, condițiile epidemiologice de la această dată ne oferă posibilitatea de a invita pe toți locuitorii din Târgu Cărbunești, dar și pe cei din comunele limitrofe, în seara de 31 decembrie 2021, la ora 23:45, în parcul din fața primăriei, pentru a păși împreună în Noul An și a admira focul de artificii. De asemenea, vom mânca o felie de cozonac și o să ciocnim un pahar de șampanie. Am avut noroc cu aceste măsuri relaxate, cumva. Sperăm să nu ne întoarcem la vremurile din toamnă”, a spus Dănuț Birău, la Radio Infinit.  

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: