Focar de coronavirus la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are mari probleme cu cazurile de Covid-19, cu doar o săptămână înaintea reluării Ligii 1. Formația din Bănie se confruntă cu un focar de coronavirus după revenirea din stagiul de pregătire din Antalya.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către olteni, iar situația este critică în acest moment. Cu excepția unui singur membru al staff-ului tehnic, toți cei infectați sunt asimptomatici. Oltenii au revenit în România în urmă cu două zile, precizând că o fac din cauza condițiilor meteorologice din Turcia. „Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici. Vă vom ține la curent cu evoluția acestei situații”, se arată în comunicatul clubului Universitatea Craiova.

Căpitanul Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic, Mihai Căpățînă, Lyes Houri, respectiv antrenorul cu portarii Florin Tene și Cristinel Țermure ar fi cei depistați cu Covid-19, potrivit Fanatik.ro. Din informațiile celor de la ProSport, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vîna și Paul Papp au fost și ei depistați pozitiv.

Universitatea Craiova s-a întors mai devreme în țară, deși condiţiile de pregătire de la Gloria Sport Hotel, din Antalya, au fost impecabile. Ploile și furtunile din Turcia i-au dat mari bătăi de cap lui Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care mai multe antrenamente au fost mutate indoor. Oltenii ar mai fi trebuit să joace încă două meciuri amicale, cu Banik Ostrava, vineri, şi încă unul, pe 16 ianuarie, cu un adversar care ar urma să fie stabilit, iar pe 20 ianuarie era prevăzută revenirea acasă, cu două zile înaintea primului meci oficial, cu Rapid.

Pe 22 ianuarie, Universitatea Craiova ar trebui să dispute primul meci oficial din 2022, cu Rapid, în Liga 1.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: