Eugen Trică revine pe bancă

Antrenorul craiovean Eugen Trică va reveni pe bancă la o lună după despărțirea de FCU Craiova, după cum a informat presa centrală. Conform gsp.ro, antrenorul de 45 de ani va fi noul tehnician al divizionarei secunde ACS Viitorul Târgu Jiu.

După ce Nicolo Napoli a revenit pentru a 8-a oară la FCU Craiova, nici Eugen Trică nu se lasă mai prejos. Tehnicianul se întoarce pe banca echipei de eșalon secund ACS Viitorul Târgu Jiu, părăsită de Octavian Benga, antrenor instalat pe finalul anului trecut la trupa gorjeană, după cum a informat gsp.ro.

„Eugen Trică este așteptat de mâine la antrenamentele echipei pe care a mai condus-o înainte de a semna cu FCU Craiova. Misiunea lui în noul mandat la Viitorul Târgu Jiu este legată de menținerea grupării patronate Nicolae Sarcină în Liga 2 și de creionarea unei formații apte să atace, sezonul viitor, ocuparea unui loc de play-off”, a scris sursa citată.

Aventura lui Octavian Benga la ACS Viitorul Târgu Jiu s-a încheiat după numai două meciuri pe bancă. Antrenorul și-a reziliat înțelegerea cu formația de eșalon secund după ce a condus primele două antrenamente din această săptămână.

Cu foarte puţini jucători la primele antrenamente, ACS Viitorul Târgu Jiu s-a mobilizat şi a chemat la pregătire foarte mulţi jucători care în acest sezon au evoluat doar la echipa a doua, inclusiv pe antrenorul acestora, Bogdan Chiriac, care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultimele zile.

Vizualizări: 1,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: