Fost antrenor de la Pandurii, acuzaţii grave

Adrian Iensci, unul din cei cinci antrenori care au trecut pe la Pandurii în ultimul an, face acuzaţii grave. Acesta spune că sportul românesc a fost distrus de fenomenul pariurilor. Iencsi susţine că toţi cunoscătorii fenomenului îşi dau seama de asta, dar nu au probele necesare.

Iencsi a fost pentru circa două luni antrenor la Pandurii. Acesta spune că Liga a II-a este foarte slabă, o cauză fiind mafia pariurilor. „Divizia B e acum foarte, foarte slabă. Ce se întâmplă... Probabil că aceste case de pariuri, pariurile astea sportive, au distrus nu neapărat fotbalul, ci sportul românesc! E ceva de nedescris! Eu înţeleg că se fac pariuri, că se joacă, aşa cum era înainte, la cursele de cai, dar... Pentru că noi nu suntem... Lumea îmi va spune că se fac şi în Anglia. Dar eu cred că în Anglia sunt destul de profesionişti, îşi respectă meseria. Dar în România nu cred că mai are cineva încredere. De aceea şi suntem unde suntem“, a spus Iencsi pentru liga2.ro.

Antrenorul spune că îşi dă seama, de pe margine, când jucătorii truchează meciul. „Da, bineînţeles! 100%! Lucrurile astea le vezi. Şi eu sunt genul de om şi de antrenor care nu pot să trăiesc într-un mediu stricat. Da! Şi atunci mi-am luat tălpăşiţa!“.

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: