Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fost pandur, pe scenă la Zilele Severinului

În timp ce în tribune la meciul cu Botoșaniul au fost sub 100 de spectatori, la câteva sute de metri distanță se desfășurau Zilele Orașului Drobeta Turnu Severin, unde mii de oameni au fost prezenți, fotbalul nefiind ceva interesant pentru ei. Manifestările respective presupun pe lângă mici și bere și spectacole de muzică populară, la ora la care Pandurii transpira pentru a egala Botoșaniul pe scenă evolua Cosmin Bârlan, nimeni altul decât cântărețul care la începutul anului spera să fie cooptat în lotul Pandurilor, el încercând și în trecut să evolueze la echipa gorjeană. Tânărul din Baia de Aramă a ales până la urmă cariera muzicală și nu a făcut rău deloc pentru că mii de oameni l-au aplaudat la scenă deschisă pentru spectacolul său.

Cosmin Bârlan a evoluat pe scenă alături de Olguța Berbec și Anica Ganțu, după eșecul avut cu Pandurii tânărul cântăreț reușind să devină tot mai cunoscut prin evoluțiile sale artistice, visul de a juca într-o zi la o echipă din Liga I părând acum tot mai îndepărtat pentru acesta. Și, dacă Bârlan are mult mai mult succes cu microfonul decât cu mingea, nu e de neglijat nici explicația pe care o are Flavius Stoican pentru spectatorii puțini înregistrați pe stadioanele din România în ultima vreme, inclusiv pe cel de la Severin. „Nu e nicio surpriză. E ceva cu care ne-am obișnuit. Fotbalul dacă îl joci spectaculos, oamenii vin să te încurajeze. Dacă e doar un fotbal de uzură, atunci e normal ceea ce se întâmplă”, spune Stoican.

Vizualizări: 7,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: