Fost preşedinte la Pandurii, numit director sportiv la FCSB

Fostul preşedinte al echipei Pandurii Târgu Jiu în perioada 2015 – 2016,  Narcis Răducan, va fi noul director sportiv al FCSB. Patronul Gigi Becali a confirmat azi că Răducan va prelua locul lăsat liber de Mihai Stoica.

Gigi Becali a confirmat că Narcis Răducan va fi noul director sportiv al FCSB. „Da, l-am adus pe Narcis. Ne consultăm în privinţa antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. O să las şi o perioadă de acomodare, ca Narcis să-l cunoască pe Vergil. Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun şi nu aducem al antrenor. Vom vedea”, a declarat Gigi Becali, citat de gsp.ro.

După calificarea FCSB în play-off-ul Europa League, omul de afaceri aduce la FCSB înlocuitor pentru Mihai Stoica, cel care şi-a luat o vacanţă de la echipă. Este vorba despre Narcis Răducan (44 de ani), cel care a mai lucrat în conducerea trupei roş-albastre în trecut, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

Până luni, FCSB speră să găsească şi un înlocuitor pentru Vergil Andronache. Dacă se va întâmpla acest lucru, Narcis Răducan va fi prezentat oficial la FCSB alături de noul antrenor, scrie DigiSport.

Narcis Răducan a condus mai multe echipe de-a lungul timpului precum Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi sau FCM Târgu Mureş, toate intrate în faliment, precum şi  Pandurii Târgu Jiu, timp de un sezon, lăsând clubul din Târgu Jiu în insolvenţă în 2016.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: