Fost primar, în conducerea CE Oltenia?

Numele fostului primar din Motru este vehiculat pentru un post în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. În prezent, sunt doar trei membri în Directorat, dar până când vor fi stabiliți și ceilalți directori mai e cale lungă. Trebuie completate și locurile din Consiliul de Supraveghere și abia apoi noul Consiliu să stabilească cine va ocupa locurile vacante din conducerea companiei energetice.

Fostul edil din Motru, Gigel Jianu, nu a comentat zvonurile de care a auzit însă și managerul companiei, Daniel Burlan. Acesta din urmă a transmis că sunt doar trei directori în Directorat în loc de cinci, astfel că și activitatea este îngreunată.  “Componența Consiliului de Supraveghere e atributul acționarilor. Va trebui să completeze CS și apoi CS să se gândească și la completarea Directoratului. Este foarte greu să funcționezi în trei membri de Directorat. Există competențe, există foarte multe materiale care trebuie analizate, raportate zilnic. Astăzi, datorită faptului că suntem doar trei, toată ziua a trebuit să o pierdem doar semnând documentele care trebuie să meargă spre terți”, a spus Daniel Burlan, managerul companiei.

Până acum însă nu s-a făcut nicio listă pentru Directorat. „Directoratul nu are niciun atribut privind selecția membrilor Directoratului. Lista scurtă a candidaților pentru membrul provizoriu al Directoratului va fi analizată de Consiliul de Nominalizare al CS care face propuneri către CS. Nu am nume. Am văzut numele vehiculate în presă. Deocamdată nu avem niciun fel de nume posibil membru de Directorat”, a mai spus Burlan, la Gorj TV.

Vizualizări: 7,724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: