Fost primar: Mă trezesc la 12, nu mă mai deranjează nimeni

Trecuse de 70 de ani când a pierdut alegerile pentru postul de primar la Schela. Aristide Șerbănescu, căci despre el este vorba, spune că se bucură de pensie la maxim. Nici nu credea că viața poate fi atât de frumoasă și abia așteaptă să treacă pandemia, pentru a pleca să vadă lumea.

Departe de primărie și de agitația din administrația publică locală, fostul primar din comuna gorjeană Schela descoperă o nouă viață pe care nu și-a putut-o imagina vreodată. ”N-am crezut că se poate trăi așa de bine. De când sunt la pensie mă trezesc în fiecare zi la 12.00, nu mă deranjează nimeni să-mi spună că nu merge un bec pe nu știu ce stâlp, că nu e apă, că s-a spart vreo conductă sau mai știu eu ce alte probleme. Îmi văd de viață în pandemie, cu distanțare socială, la mine în curte și la magazinul din sat”, povestește Aristide Șerbănescu.

Nu s-ar fi văzut la pensie stând acasă, dar, din cauza pandemiei, fostul primar din Schela, un împătimit al excursiilor în străinătate, a trebuit să-și amâne planurile de vacanță. ”Virusul acesta există și trebuie să ne ferim. Eu de abia aștept să treacă, să pot pleca în excursii în toată lumea, să văd țările pe care nu am reușit să le văd până acum. Nu am renunțat la aceste planuri. Aștept să treacă pandemia și o iau din loc”, a mai spus fostul primar.

Acesta are pe lista cu destinații turistice Malta, Wuhan, Dubai și Tokyo.

Vizualizări: 4,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: