Romanescu: Putem merge până la desființarea Poliției Locale

Primarul Marcel Romanescu le-a pus gând rău polițiștilor locali. Ia în calcul să desființeze Poliția Locală. Asta după ce a fost aprobată în Consiliul Local noua organigramă a primăriei.

Marcel Romanescu a anunțat că noua formă a organigramei nu a fost votată de aleșii social-democrați, dar a obținut suficiente voturi ca să treacă: “Avem o nouă organigramă pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Mulțumesc echipei care a depus o muncă titanică în ultima perioadă pentru această reorganizare. Am avut majoritatea voturilor asigurate de către consilierii PNL și de viceprimarul Gabriel Coica.  Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente”.

Primarul a mers mai departe și a vorbit chiar despre posibilitatea să ceară desființarea Poliției Locale, iar atribuțiile instituției să fie preluate de cei din cadrul MAI. „Știu că există nemulțumiți și că cei care își pierd funcțiile de conducere încearcă să se folosească de ceilalți angajați, insinuând tot felul de scenarii, în speranța că vor putea bloca noua organigramă. Le spun de pe acum că nu vor putea face asta!  Avem o opțiune simplă și putem merge până la desființarea unor structuri, cum ar fi, spre exemplu, Poliția Locală, ale cărei atribuții pot fi preluate de structurile MAI. Eu nu îmi doresc ca oamenii să-și piardă locurile de muncă, dar nici nu putem să punem interesele personale mai presus decât cele ale comunității! Alegerea este a dumnealor”, a mai anunțat Romanescu.

Noua organigramă, susține primarul, ar aduce o economie de un milion de euro la bugetul local.

Vizualizări: 5,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: