Fostă glorie a Craiovei Maxima, nuntă la 61 de ani

Fostul mare fotbalist Aurel Țicleanu a avut parte de o nuntă ca în povești, la 61 de ani. Fostul component al Craiovei Maxima s-a recăsătorit la cinci ani după ce prima sa soție a decedat.

La 61 de ani, Aurel Țicleanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Fostul component al „Craiovei Maxima” s-a căsătorit cu Cristina Lorena, cei doi având parte în weekend de o nuntă ca în povești.

Soția lui Țicleanu este cu zece ani mai tânără, iar cei doi și-au unit destinele la Starea Civilă a Sectorului 1 din București la începutul acestui an. „Nu există vârstă pentru iubire, ea cucerește întotdeauna omul și este, întotdeauna, minunată, dar cred că, odată cu vârsta, începem să apreciem, mai mult, acest sentiment. Începi să înțelegi că, la o anumită vârstă, dragostea ta poate fi ultima! Rămâi cu mine, partea bună abia începe și, la fel ca în șah…Regina își apăra Regele! Te iubesc, eu mai mult, eu prima!”, a scris soția fostului mare fotbalist, pe Facebook, atașând mai multe fotografii de la evenimentul special.

Prima soția a lui Aurel Țicleanu, Olivia, a murit în urmă cu cinci ani.

Vizualizări: 4,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: