Horoscop

Valabil pe 4/5 iulie

Berbec: E bine să vă-ngrijiți de sănătate şi să ţineţi şi o dietă - întrebaţi un nutriţionist ca să nu apară dereglări. Sunteţi în formă şi o să urgentaţi nişte demersuri ca să puteţi lansa un proiect particular ca să faceţi rost de bani, pentru că oportunităţi sunt.

Taur: O să vă daţi întâlnire cu rudele apropriate ca să puneţi la punct o chestiune de familie şi să luaţi nişte decizii. O să recuperaţi actele pe care le-aţi dus la semnat şi o să faceţi progrese, o să vă puteţi angaja sau înscrie la o şcoală, poate mai aveţi de dat vreun examen.

Gemeni: E posibil să intraţi într-un parteneriat care să vă ajute să câştigaţi bani, pentru că momentul e prielnic. Se poate să vă cereţi drepturile, să reziliaţi un contract şi să întocmiţi un altul, să impuneţi alte condiţii ca să vă fie recompensată munca, în sfârşit.

Rac: O să primiţi un act care vă permite o libertate de mişcare, poate fi şi de la bancă, o amânare, sau că vi s-a aprobat un împrumut. O să recuperaţi bani, poate şi nişte bunuri, sunt nişte reparaţii morale, materiale, c-aţi câştigat un proces sau că v-aţi înţeles cu vorbă bună.

Leu: E posibil să reapară cineva care n-a renunţat la ideea de a fi împreună şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru. Sunt chestiuni mai vechi şi delicate care se pot rezolva şi să vă luaţi banii, ori poate semnaţi un contract de vânzare-cumpărare - e ceva pe care-l aşteptaţi de multă vreme.

Fecioară: Relaţia sentimentală are de câştigat dacă vă abţineţi de la reproşuri în perioada asta şi o să mai şi apreciaţi ce face persoana respectivă. Poate abia acum o să vă puteţi relua o activitate care se desfăşoară în cadrul unui grup şi o să vedeţi dacă sunt alte condiţii, sau va fi la fel ca înainte.

Balanță: Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi pentru el, vreun patron şi dacă sunt condiţii acceptabile o să fiţi şi voi de acord. O să primiţi o sumă de bani poate pentru c-aţi lucrat în paralel cu serviciul, or fi nişte restanțe pe care abia acum le-ncasați pentru că n-au fost bani.

Scorpion: E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi curaj să faceţi o rezervare pentru weekend să plecaţi în concediu pe undeva. Se poate să interacţionaţi cu oameni din afara ţării ca să le daţi de capăt unor probleme de afaceri, dar se poate să vă şi invite cineva acolo în vacanţă.

Săgetător: O să faceţi o verificare a contului să vedeţi de ce capital dispuneţi ca să faceţi nişte achiziţii. Relaţia cu anturajul se mai destinde, o să vă puteţi face planuri şi de vacanţă dar şi de reluat nişte preocupări care vă destindeau şi o să vă simţiţi în elementul vostru.

Capricorn: O s-aveţi de făcut plăți şi n-o să lăsaţi nimic neachitat, poate scoateţi din fondul de rezervă să acoperiţi toate cheltuielile. Se pare c-o să fie o atmosferă mai plăcută la serviciu, poate aţi terminat ce era cel mai greu de făcut şi o să fie un respiro - creativ chiar.

Vărsător: O să vă puneţi casa la punct, mai daţi o zugrăveală, montaţi diverse lucruri utile prin casă, ori în grădină. E momentul să vă luptaţi cu tot volumul mare de muncă de la serviciu, ca să vă acordaţi o şansă de a face un salt în cariera după acest ultim hei-rup.

Pești: E cineva care vrea să vă recucerească şi o să cântăriţi bine de tot situaţia ca să faceţi alegerea potrivită. O să vă puneţi tot talentul la bătaie să daţi naştere unor produse pe care o să le puteţi valorifica, şi nu singuri, ci cu ajutorul unor oameni din jurul vostru.

Vizualizări: 902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: