Gorjul a mai pierdut un sportiv valoros. A plecat la CSU Craiova!

Handbalistul gorjean Alex Mănescu a renunțat să mai evolueze în echipa de handbal a Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu și s-a mutat în Bănie. Mănescu a fost printre puţinii jucători de la echipa CS Energia, secția de handbal, care mai rămăsese în Gorj să joace pentru echipa care evoluează în liga a II-a națională.

 Pentru că nu a primit banii încă de la înfiinţarea echipei CSUCB, tânărul a decis să-şi caute o echipă la care să fie şi plătit. A mers în judeţul vecin pentru a evolua la echipa CSU Craiova. "Doamne ajută!" a spus Alex Mănescu în mesajul postat pe facebook prin care a anunţat că se mută la Craiova.

Antrenorul CSUCB, Adrian Gorun, spune că situația financiară a echipei este încă critică. "Nu a mai rămas nimeni de la Energia. Gitoiu a plecat prin Anglia la muncă, se antrena cu noi, dar s-a lăsat de handbal, a plecat Mănescu, mai aveam pe Marin Claudiu care a plecat la muncă în Spania, a mai plecat Oprea Dionis la CSU Brașov. Am mai adus doi pe Țiu Denis, mi-a fost elev la LPS și încă un băiat de la Ploiești, care este încă elev", a declarat Adrian Gorun, antrenorul CSUCB.

Reprezentanţii echipei universităţii de handbal își pun speranțe ca vor primi ceva bani de la Consiliul Judeţean, odată ce bugetul județului va fi aprobat, dar şi de la Ministerul Educaţiei Naţionale.

Vizualizări: 3,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: