Fostul subprefect Dumitrescu, acuzat că dă ţepe

Fostul subprefect al judeţului, Constantin Dumitrescu, actual inspector guvernamental, este acuzat de un bărbat că l-a înşelat cu peste o sută de milioane de lei vechi. Marius Perescu spune că a livrat sute de tone de balast pentru firma deţinută de fostul subprefect şi nu a primit nici acum banii. Contact telefonic de jurnaliştii de la Gorj Tv Dumitrescu a spus că nu-l cunoaşte pe acest om, şi nici nu are o firmă DUNTEX SRL. Mai mult, fratele acestuia, Adrian Dumitrescu, a confirmat că firma DUNTEX SRL este a fratelui său, fostul subprefect. DUNTEX SRL deţine mai multe maşini de mare tonaj folosite pentru transportul de balast şi alte materiale.

Perescu a povestit că în 2009, pe vremea când Dumitrescu încă mai era subprefect a lucrat pentru acesta cărând balast de la anumite balastiere şi livra la alte societăţi. Omul spune că a făcut zeci de curse în cele trei luni în care a lucrat pentru Dumitrescu şi nu a primit decât câteva zeci de milioane, datoria rămasă trecând de o sută de milioane. Perescu are şi acum avizele de la balastiere, ce arată foarte clar că a livrat pentru DUNTEX SRL tone de balast. Afacerea lui Dumitrescu este reprezentată de faptul că el deţine maşini de mari tonaj. Practic, Dumitrescu mai avea nevoie de încă o maşină şi atunci l-a abordat pe Perescu.

Oricum, unica dovadă că Perescu a lucrat pentru Dumitrescu sunt avizele primite de la balastiere, care indică firma DUNTEX SRL şi este precizat şi numărul de înmatriculare al maşinii ce a încărcat, pentru că un contract semnat de ambele părţi nu există.

Perescu spune că a încercat de nenumărate ori să ia legătura cu Dumitrescu, dar nu-i răspunde la telefon.

Nouă ne-a răspuns, dar a spus că nu-l cunoaşte pe Perescu.

I-a dat un bilet de ordin expirat

Supărarea lui Perescu este cu atât mai mare cu cât Dumitrescu a încercat să-l păcălească. Dumitrescu i-a dat un bilet la ordin prin luna septembrie, dar care expirase în iunie 2009.

Dat fiind că cei doi nu au semnat un contract, Perescu nu are la mână decât acele avize. Perescu a cărat balast pentru DUNTEX timp de trei luni. „I-a trimis contractul aşa cum este normal, dar nu mi l-a trimis semnat. Eu am cărat balast şi aşa. Nu m-am gândit că nu ar putea plăti şi oricum sunt persoane cu care am contract şi tot nu mi-au dat banii“, a spus Perescu. Acesta a mai precizat că atunci când şi-a dat seama că nu va recupera banii nu i-a mai dat avizele. „Eu am stabilit 28 de mii pe kilometru. Unde voia acolo mă duceam. Luam de la Mitdava, Macofil şi altele şi duceam în altă parte. Luam legal că am acte“, a povestit păcălitul.

Fostul subprefect a spus că nu-l cunoaşte pe Perescu. „Nu am auzit niciodată de Marius Petrescu. Cine este acest domn? Nu am nicio firmă. Exclus să am eu vreo legătura cu DUNTEX. Exclus. Vă garantez asta", a explicat Dumitrescu.

Galerie foto


Vizualizări: 628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: