Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fotomodelul Novanc vine la Pandurii

Unul dintre handbaliştii stelişti doriţi de antrenorul Energiei a ajuns azi la un acord cu Vasile Stângă pentru a fi transferat la Târgu Jiu din această vară.  „Domnul Stângă s-a înţeles deja verbal cu Novanc, mai rămâne să semneze. Mai vrem un pivot acum. Dânsul mai are în vedere doi jucători, pe Stavrositu şi pe Sandu Iacob” a explicat preşedintele Gore Popescu adăugând că aseară urma ca Stângă să discute şi cu Stavrositu despre un eventual transfer la Energia: „În această seară (n.r.: ieri) antrenorul deja discută şi negociază termenii unui eventual contract şi cu Stravositu şi cred că se va înţelege cu el.  Dar dacă nu se înţelege cu Stavrositu atunci va alege varianta Sandu Iacob pentru că nu-i putem lua pe amândoi”.
Novanc este ocazional şi prezentator de  modă şi a devenit un subiect de presă mondenă, datorită partenerlor sale cântăreţe sau modele.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: