Francezii au amenajat cinematograful plutitor

Parisul lansează primul cinematograf plutitor unde oamenii vor urmări producţiile din bărci care plutesc pe Sena. Fiecare barcă poate găzdui între patru şi şase persoane iar pe mal se află ecrane pe care sunt proiectate filmele.

În aceasta vară Parisul lansează primul său cinematograf plutitor. Cu această ocazie, se va proiecta filmul Le Grand Bain (2018), de Gilles Lellouche, pe 18 iulie, în aer liber, în Bassin de la Villette.

Pentru a sărbători evenimentul şi redeschiderea recentă a cinematografelor în Franţa după ce au fost închise din cauza coronavirusului, lanţul de cinema Mk2 a creat „Cinéma sur l’Eau” (cinematograf pe apă). Pe 18 iulie, la 19:30, peste 150 de spectatori vor urmări comedia „Le Grand Bain” din 38 de bărci electrice care plutesc pe apă. Fiecare barcă poate găzdui între patru şi şase persoane. Pentru a respecta regulile impuse pentru respectarea distanţării sociale, grupurile ar trebui să facă parte din aceeaşi familiale sau să fie prieteni. Alţi 150 de oameni vor putea viziona filmul de pe sezlongurile aşezate pe malul Senei.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: